Wat we doen

Home / Wat we doen

SOOFLEX ONTZORGT FLEXORGANISATIES

Veel bedrijven zien hun marges dunner worden en de behoefte aan persoonlijke aandacht, waardering en opleiding stijgen. Sooflex wil de flexwerker en intermediair ondersteunen in deze spagaat. We verzorgen een palet aan sympathieke tools die tot nu toe onbetaalbaar waren in de flexmarkt. Dankzij Sooflex is de intermediair in staat om deze kostbare tools toch voor hun flexwerkers beschikbaar te maken.

SOOFLEX RICHT ZICH OP 4 DOMEINEN

De tools in dit domein zijn erop gericht om de intermediair meer inzicht en kennis te geven over de betrokkenheid en tevredenheid van de flexwerkers.

-Realtime inzicht in de betrokkenheid van je flexpoule-

Deze tools geven de intermediair de kans om hun waardering te uiten aan hun flexwerkers. Bijzondere bijdragen, extra flexibiliteit of een goed idee blijft niet meer onopgemerkt.

-Waardering uiten op basis van jouw KPI’s-

Deze tools geven alle gebruikers (vast&flex) de gelegenheid om informatie uit te wisselen met elkaar. Het is nu eenvoudig om elkaar op te zoeken voor dat goede idee, dat compliment of die afspraak.

-Permanente dialoog en verbinding-

Tools die je helpen je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Op één plaats alle informatie over en toegang tot assessments, e-learning en branche gerelateerde opleidingen.

-Georganiseerd aanbod voor persoonlijke ontwikkeling-

REFERENTIES

Sooflex verschaft mij inzicht in de betrokkenheid van mijn mensen. Het is een geweldige tool!Jorrit Oosthoek
Jorrit OosthoekVerwiel&Wijngaard
Sooflex begrijpt de dynamiek tussen intermediair, inlener en uitzendkracht.Remco Beijer
Remco BeijerRecruit a Student
Sooflex luistert naar mijn wensen en gaat aan de slag om het waar te maken.Wesley Buitenhuis
Wesley BuitenhuisAttend Uitzenburo