GAT IN DE (FLEX)MARKT!

Home / Nieuws / GAT IN DE (FLEX)MARKT!

Wauw, ik wandel weer als een klein kind door de straten. Mijn nieuwe bedrijf Sooflex is van start! De missie van Sooflex is om flexwerk, waar ook ter wereld, leuker, aantrekkelijker en waardevoller te maken.

ENGAGEMENT IN DE FLEXMARKT

Zoals velen van jullie weten heb ik jaren meegewerkt aan Mise en Place. De successen waren prachtig, maar het allermooiste was de bevlogenheid van al die jonge talenten. Iedereen wilde op zijn of haar manier graag bijdragen aan het bedrijf. Ik heb er de laatste jaren een studie van gemaakt om erachter te komen op welke manier zij zich wederzijds wilde laten boeien, binden en behouden. Wat dreef onze flexwerkers om zo betrokken te zijn?

SOOFLEX GAAT ONTZORGEN

Toen ik eenmaal zag hoe gelaagd en complex deze opgave is, was mijn bedrijfsidee ontkiemd en het gat in de flexmarkt gevonden! Dinsdag 19 januari start Sooflex met het ontzorgen van flexorganisaties op het gebied van engagement. Sooflex stelt digitale tools beschikbaar die het binden, boeien en behouden van flexkrachten ondersteunt. De organisaties FlexService, HelloFlex en PoolManager hebben hun medewerking aan de oprichting verleend. Hierdoor is het voor hun klanten als eerste al mogelijk om de Sooflex-tools te integreren. Door partnerships met de automatiseerders in de flexmarkt struikelen we niet over de IT-allergie die we allemaal hebben.

‘Leer je flexcollega’s echt kennen; wat is hun favoriete leerstijl? Welke kleuren passen het beste bij hen?’  Vincent Elsing – Rai Amsterdam

In de komende jaren ga ik voortdurend met flexwerkers, uitzendbureaus, bemiddelaars, uitzendkrachten, ZZP’ers en payrollers aan tafel voor doorontwikkeling.

Misschien help jij me wel met feedback of een top idee, een goed contact of worden we zakenpartners? Ik vertel je er graag meer over dus neem bij interesse contact op via 0651563528 of kees@sooflex.com.

Related Posts
Sooflex hart-01